Widgets

Javascript widget voor checkout, upsells en bedankpagina's

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een script wil toevoegen aan de checkout, dan is dit mogelijk via de Javascript widget. Navigeer hiervoor naar Instellingen > Widgets.

Je kunt dan een script invullen voor alle checkouts, upsells, en bedankpagina's.

Plaats hier het script en sla de pagina op. Het script zal dan geactiveerd worden 🙌

Let op: Zorg ervoor dat je weet waar het script voor dient en dat het goed getest is. Dit zou anders voor problemen kunnen zorgen. Indien wij hiervoor bijv. een backup moeten terugzetten dan rekenen we €120 aan kosten. Tevens kunnen we ook niet de garantie geven dat elk script compatible is i.v.m. de veiligheid van het betaalsysteem.