Koppelen
Facebook
PHOENIX: Facebook Pixel instellen
Joost Grol avatar
Geschreven door Joost Grol
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Facebook Retargeting is een perfecte manier om specifiek te adverteren aan mensen die jouw website / salespage al eens bezocht hebben.

Een Facebook Pixel creëren
1. Ga naar je Facebook Pixel Tab in Ads Manager.
2. Klik op creëer een Pixel.
3. Vul een naam in voor de Pixel.
4 Klik Creëer Pixel.

Je Facebook Pixel code in Phoenix & Phoenix Pages zetten
1. Nu moeten we de pixel daadwerkelijk op je site gaan zetten, kopieer hiervoor de code vanuit Facebook. Ga hiervoor naar het Facebook Pixel Tab in de Ads manager.
2. Vermoedelijk staat er nu View Setup Instructions
3. Kies in het vervolg scherm op "Manually install the code yourself"
4. Je komt dan op het onderstaande scherm, ga je met muis op de code staan.
5. Klik nu op "Copy code to clipboard".

6. Nu gaan we naar Phoenix om daar de code neer te zetten.
7. Ga in het Dashboard > Settings > Tracking
8. Hier zie je in het midden Facebook Pixel Script staan. Plak daar het gehele script, dus niet alleen een cijferreeks!
9. Klik op save, done!