SEO
PHOENIX: Fetchen als Google/Crawlen
Joost Grol avatar
Geschreven door Joost Grol
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Google crawled om de zoveel tijd jouw pagina's. Dit houdt in dat er een bot langskomt die de pagina bekijkt en de laatste wijzigingen ziet en bijwerkt. 🤖

Heb jij net de gehele pagina aangepast en wil je niet wachten totdat Google spiders langskomen dan kan je dit proces ook versnellen.

1. Ga hiervoor naar je Google Search Console.

2. Klik op URL Inspectie > vul hier de url in:

3. Kies in het nieuwe overzicht voor "Indexering aanvragen"

4. Je bent klaar! Je hebt bij Google aangegeven dat je deze pagina hebt bijgewerkt en graag opnieuw wilt laten inspecteren 😄 . Het is nu een kwestie van wachten voordat je de wijzigingen ziet in Google zelf!