Je kan heel gemakkelijk een verwijzing maken naar een bestand op je pagina 😺

Dit gebruik je bijvoorbeeld als je een PDF of Word document wilt linken aan een button op je pagina zodat bezoekers deze kunnen downloaden.

Zorg dat de file ge-uploaded is in je Media Library

Als je niet weet hoe dat moet, check dan even deze handleiding.

Als je een bestand in de Media Library hebt ge-uploadt, dan kan je vervolgens de bestands-URL kopieren. Zoek het bestand er dus bij via Dashboard > Content > Media Library. De bestands URL kan je dan hier terugvinden:

Kopieer deze link en plaats deze vervolgens op een pagina. Deze button kan je bijvoorbeeld gemakkelijk plakken achter een button op elke gewenste Phoenix Page:

Zo. Goed verhaal. Lekker kort 😉

Kom je er ondanks deze handleiding toch niet uit? Geen punt. Stel gerust een vraag via de support. Chatballonnetje rechtsonderin 🎈

Ciao!