Je kan heel gemakkelijk een verwijzing maken naar een bestand op je pagina 😺

Dit gebruik je bijvoorbeeld als je een PDF document wilt linken aan een button op je pagina zodat bezoekers deze kunnen downloaden.

Zorg dat de file geüpload is in je Media Library

Als je niet weet hoe dat moet, check dan even deze handleiding. Houd rekening met een maximum van 32 GB bij een PDF formaat als je die wilt gaan uploaden in je media library.

Als je een bestand in de Media Library hebt geüpload, dan kan je vervolgens de bestands-URL kopiëren. Zoek het bestand er dus bij via Media > Media Library. De bestands URL kan je dan hier terugvinden:

Kopieer deze link en plaats deze vervolgens op een pagina. Deze button kan je bijvoorbeeld gemakkelijk plakken achter een button op elke gewenste Phoenix pagina.

Zo. Goed verhaal. Lekker kort 😉

Kom je er ondanks deze handleiding toch niet uit? Geen punt. Stel gerust een vraag via de support. Chatballonnetje rechtsonderin 🎈