Heb je een pagina en wil je daarvoor een apart menu maken dat afwijkt van het menu van de rest van je site? Dat kan met de simple navigation unit!

Inhoudsopgave:

De simple navigation unit

Met de simple navigation unit maak je in je pagina een menu. Hierdoor wordt het een menu dat specifiek voor deze ene pagina geldt. Dit kan handig zijn wanneer je op een specifieke pagina een andere call to action wil dan op de rest van je website.

De simple navigation unit toevoegen

Om de simple navigation unit toe te voegen, bewerk je de pagina waaraan je deze unit wil toevoegen.

Je voegt een nieuwe unit toe. In de categorie navigation kun je de unit terugvinden.

Je hebt onder navigation twee keuzes: simple navigation en simple navigation (bg color). Het verschil is dat simple navigation (bg color) een achtergrondkleur heeft en simple navigation niet.

Het menu bewerken

Je kunt op de menu-items klikken en de knopinstellingen openen. Hier kun je de URL van de link invullen en de link titel invullen.

Het logo aanpassen

Om het logo aan te passen, klik je op het logo op het icoontje van de foto. De instellingen waar je dit logo kan aanpassen, openen dan.

Vergeet dit niet!

Zorg ervoor dat de simple navigation unit de eerste unit is op je pagina en dus geheel bovenaan staat. Alleen dan werkt deze unit.

Vergeet ook niet je normale header en menu uit te zetten, anders heb je twee headers op je website staan. Hier lees je hoe je de normale header en menu uitzet op een pagina: Header, menu of footer uitzetten