Bloggen met jouw Phoenix Website
PHOENIX: Auteur bij blogpost aanpassen?

Alles over het wijzigen van een auteur bij bepaalde blogposts

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een auteur wijzigen van een bepaalde blogpost? Dit kan vrij gemakkelijk middels de volgende stappen:

1. Ga naar Dashboard > Content > Blogging en open de desbetreffende blog in de blogeditor.

2. Klik rechtsboven in je blogeditor op 'Scherminstellingen' en zorg dat Author / Auteur is aangevinkt:

Je auteursinstellingen zijn nu zichtbaar in je blogeditor. Als het goed is kan je deze nu vinden onder je blogpost.

Daar vind je de auteur:

Vervolgens kan je de auteur aanpassen (dit moet uiteraard wel een gebruiker binnen je site zijn).

Sla je blog opnieuw op en de auteur is aangepast :)