Starten met Huddle
Starten met Huddle: jouw Huddle installeren

Volg de link in de welkomstmail en installeer jouw Huddle

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat leuk dat je met Huddle aan de slag gaat! In deze handleiding lees je hoe je je Huddle aanmaakt.

Vul de basisgegevens in voor jouw Huddle

In de welkomstmail van Huddle heb jij een persoonlijke link ontvangen. Klik op de link om jouw Huddle te activeren.

Vul je e-mailadres en je gewenste community (domein)naam in en klik op starten.

ℹī¸ Jouw Huddle komt eerst automatisch te staan op een (tijdelijk) subdomein van .thehuddle.nl. De naam van jouw Huddle kan altijd nog aangepast worden, of overgezet worden naar jouw eigen domein.

Voer vervolgens je naam en een geschikt wachtwoord in en druk op volgende stap.

In het volgende scherm vul je de naam van je Huddle in, het e-mailadres en de beschrijving. Geen zorgen, dit kun je later altijd nog aanpassen!

Binnen deze stap heb je de mogelijkheid om een logo en de gewenste kleuren van jouw community in te stellen. Geen logo? Dan kan je alvast verder naar de volgende stap.

Als laatste maak je je eigen profiel aan voor je Huddle. Dit is dus jouw eigen gebruikersaccount!

Gefeliciteerd, de eerste stappen zijn gezet 🎉
Je bent klaar om te beginnen met jouw Huddle! Via jouw profiel rechtsboven kan je meteen naar de beheeromgeving om jouw Huddle verder in te stellen. Wij wensen jou veel plezier en succes bij het inrichten van jouw Huddle!