Google Analytics is het gratis statistiekenprogramma van Google waarmee je alle bezoekersgedrag naar en op je Huddle kunt meten. Dit is met name interessant om te zien welke boards / topics het meest bezocht worden, hoe lang gebruikers gemiddeld blijven (time on site), hoeveel topics ze gemiddeld aanklikken, via welke zoekwoorden ze gekomen zijn (in het geval van SEO) enzovoorts.

Voeg simpelweg je domeinnaam als nieuwe property toe in je Google Analytics account. Kopieer vervolgens de unieke UA code die bij je domein hoort.

Ga in je Huddle naar Instellingen > Google Analytics. Hier kun je de code plaatsen en kiezen of je wil dat de gegevens geanonimiseerd worden.

Hiermee plaats je de code automatisch op elke pagina van je Huddle. In Google Analytics kun je vervolgens (waarschijnlijk binnen 24 uur na activatie) al je statistieken zien.