Huddle: Gebruikers
HUDDLE: Aanpassen welkomstmail

Geef je gebruikers een warm welkom met je welkomstmail!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen Huddle heb je de mogelijkheid om de standaard welkomstmail aan te passen. Deze mail wordt gestuurd naar gebruikers voor wie er een account is aangemaakt.

Deze mail wordt dus alleen gestuurd naar nieuwe gebruikers. Bestaande gebruikers ontvangen deze mail dus niet meer bij een nieuwe aankoop of aanmelding.

De instellingen van de welkomstmail pas je aan bij Instellingen > E-mail:

Je ziet hier de welkomstmail en de velden die je kunt aanpassen. De communitynaam die hier weergeven wordt, is gebaseerd op de communitynaam die je hebt ingevuld bij de Algemene instellingen. Je kan de naam van jouw community daar dus aanpassen! Vul de rest van de velden in en sla de mail op.

Als je klikt op voorvertoning kun je een preview zien hoe die bij je leden in de mailbox belandt!

❗️ Momenteel is dit de enige mail je die kunt aanpassen die wordt verzonden naar je gebruikers.