Een poll maken in Huddle

In Huddle kun je nu een poll maken! Zo kun je direct de mening van jouw gebruikers te weten komen.

Een poll toevoegen aan een topic

Je ziet als je een nieuw topic aanmaakt de functie poll staan.

Als je hierop klikt, kun je en vraag maken voor de poll en verschillende antwoorden invullen. Ook kun je aangeven of gebruikers hun antwoord nog mogen veranderen en of de poll een einddatum heeft.

Gefeliciteerd, je hebt je eerste poll gemaakt!

Je poll is gemaakt en klaar voor de antwoorden van bezoekers!