HUDDLE: Een poll maken in de community
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een poll maken in Huddle

In Huddle kun je in je topics een poll maken! Zo kun je direct de mening van jouw gebruikers te weten komen.

Een poll toevoegen aan een topic gaat als volgt:

Je ziet als je een nieuw topic aanmaakt de functie poll staan.

Als je hierop klikt, kun je een vraag maken voor de poll en verschillende antwoorden invullen. Als je op het plusje klikt kun je meerdere antwoordopties toevoegen.

De volgende settings kun je nog doorvoeren in de poll:

• Gebruikers mogen hun antwoord wel/niet veranderen

• Gebruikers mogen wel/niet antwoorden toevoegen aan de poll

• Gebruikers mogen meerdere antwoorden geven

• Wel/niet tonen wie er heeft gestemd

• En je kunt een einddatum aan de poll geven

Koppel je poll nog aan een board en voilà! Je poll is aangemaakt.

Je poll is gemaakt en klaar voor de antwoorden van bezoekers!