Alle collecties
PLUG&PAY: Koppelingen en plugins
Zapier
PLUG&PAY: Zo krijg je bestellingen van specifieke producten in Zapier
PLUG&PAY: Zo krijg je bestellingen van specifieke producten in Zapier
Filter je binnenkomende orders in Zapier
Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de handleiding P&P: Plug&Pay koppelen met Zapier lees je hoe je een koppeling kunt maken met Plug&Pay en Zapier. Dit zijn standaard alle bestellingen die je in je Plug&Pay binnen krijgt. 

Het zou goed kunnen dat je alleen bestellingen van een specifiek product wil overhouden. Bijvoorbeeld, als je voor kopers van een bepaald product een specifieke automation wil starten in je e-mailsoftware. Dat kun je doen door middel van een filter in Zapier!

Voordat je begint

Neem voordat je begint de handleiding P&P: Plug&Pay koppelen met Zapier door! Hierin wordt uitgelegd hoe je de koppeling tussen Zapier en Plug&Pay maakt. Als je deze koppeling hebt staan, kun je verder met het filteren.

Bestellingen filteren

Voeg na de trigger New order in Plug & Pay de actie Filters by Zapier toe:

Filteren op SKU

Je kunt met dit filter van Zapier filteren op SKU. Je kunt bijvoorbeeld invullen dat Sku precies gelijk moet zijn (Exactly matches) aan een bepaalde waarde. Vul hier de SKU in van de producten die jij wil voor deze zap!

In onderstaand geval worden alleen de bestellingen van producten met SKU 342434 en SKU 454535 meegenomen voor deze zap. Andere bestellingen worden niet meegenomen!

Op deze manier kun je er dus voor zorgen dat de zap alleen voor bepaalde producten is. Vervolgens kun je na dit filter andere acties toevoegen aan de zap!

Was dit een antwoord op uw vraag?