Ben je net begonnen met Phoenix en wil je je website aanmaken? Hier lees je hoe!

Bekijk je liever een video? Dat kan ook!

Als je voor Phoenix hebt gekozen, ontvang je een e-mail met daarin een link om jouw Phoenix website aan te maken

Je komt dan op onderstaand scherm:

Hier kun je je e-mail invullen en het subdomein dat je wil gebruiken. Dit subdomein is tijdelijk om aan je website te werken: je kunt later live gaan en je eigen domein gebruiken.

Als je verder gaat kom je op het scherm waar je je voornaam, achternaam en wachtwoord voor Phoenix kunt kiezen:

Vul je gegevens in en klik op 'start' om te beginnen. Je Phoenix website wordt geïnstalleerd!

De Phoenix Sitemanager

Je bent na het installeren van je website in de Phoenix Sitemanager. In de Phoenix Sitemanager kun je zien welke websites je hebt en inloggen op deze websites. Het inloggen op Phoenix doe je dus via de Phoenix Sitemanager.

Inloggen op de Phoenix Sitemanager doe je via https://pages.imu.nl/login. Deze loginpagina heeft twee kanten. Als eigenaar van een website, zul je moeten inloggen via de linkerkant. Hier zie je ook Sitemanager staan:

Vanuit de Phoenix Sitemanager inloggen op jouw Phoenix website? Klik dan op de login button bij de website waarop je wil inloggen:

Meer weten over de Phoenix Sitemanager? Wil je bijvoorbeeld weten hoe je extra gebruikers aan je website kunt toevoegen? Lees dan de handleiding voor de Phoenix Sitemanager:

Ga je verder met het maken van je website en wil je een introductie voor Phoenix? Ga dan door met onze andere handleidingen!