Binnen Phoenix werken we met verschillende thema's. Je website krijgt door een ander thema te gebruiken net een andere look & feel! Je kunt dus een thema kiezen dat past bij jouw bedrijf.

Elk thema is gebaseerd op richtlijnen van Google zelf. Door Phoenix te gebruiken hoef je je daar dus niet druk om te maken! Met elk thema dat je kiest binnen Phoenix zit je wat Google betreft goed.

De beschikbare thema's

Onderstaande thema's zijn beschikbaar in Phoenix. Klik op de naam om een voorbeeld te zien!

Je thema kiezen binnen Phoenix

Om je thema te kiezen, ga je binnen Phoenix in het menu naar Design en vervolgens Color & Style. Hier zie je onder selected theme welk thema er nu actief staat op jouw Phoenix website.

Je kunt op het thema onder selected theme klikken om een ander thema te selecteren:

De kleuren van jouw website aanpassen

Naast het thema, kun je ook de kleuren van jouw Phoenix website aanpassen. Onder het geselecteerde thema staan de kleuren die je kunt invullen in Phoenix:

Je kunt hier de primary color, secondary color, primary button color en secondary button color aanpassen.

Zorg er bij het kiezen van de kleuren voor dat je de buttons een afwijkende kleur geeft ten opzichte van de huisstijlkleuren! Hierdoor vallen de knoppen op je website goed op.

Je hebt nu het thema ingesteld en de kleuren gekozen. Heb je ook al je logo in je Phoenix website gezet?