PHOENIX: Een thema en kleuren uitkiezen voor je Phoenix website

Het uiterlijk van jouw volledige Phoenix website bepalen

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen Phoenix werken we met verschillende thema's.

Elk thema is gebaseerd op richtlijnen van Google zelf. Door Phoenix te gebruiken hoef je je daar dus niet druk om te maken! Met elk thema dat je kiest binnen Phoenix zit je wat Google betreft goed.

INHOUD

1. De beschikbare thema's

Je website krijgt door een ander thema te gebruiken net een andere look & feel! Je kunt dus een thema kiezen dat past bij jouw bedrijf. Onderstaande thema's zijn beschikbaar binnen Phoenix. Klik op de naam om een voorbeeld te zien!

2. Een thema instellen binnen Phoenix

Om je thema te kiezen, ga je binnen Phoenix in het menu naar > Design >Thema. Hier zie je onder selected theme welk thema er nu actief staat op jouw Phoenix website.

Je kunt aan de onderkant bij Select theme een ander thema kiezen. Hiermee bepaal je in één keer de look & feel van alle pagina's van jouw website.

3. De kleuren van jouw website aanpassen

Naast het thema, kun je ook de kleuren van jouw Phoenix website aanpassen. Onder het geselecteerde thema staan de kleuren die je kunt invullen in Phoenix:

Hier kun je de primaire kleur, secundaire kleur en de kleur van de buttons instellen.

De kleuren pas je aan door op het verfpalette te klikken. Je hebt vervolgens de opties om een kleur te kiezen vanuit het palette, de picker of om de hexcode is te geven

Tip: Zorg er bij het kiezen van de kleuren voor dat je de buttons een afwijkende kleur geeft ten opzichte van de huisstijlkleuren. Hierdoor vallen de knoppen op je website extra goed op en dit verhoogt je conversie!

Je hebt nu het thema ingesteld en de kleuren gekozen. Heb je ook al je logo in je Phoenix website gezet?