Deze functie is onderdeel van Plug&Pay Ultimate

Om te starten met het werven van verkopers, is het nodig dat je onder Instellingen de gegevens invult. De productfoto en beschrijving is verplicht!

Zodra je de gegevens hebt ingevuld, is het mogelijk om de knop bij Registraties toestaan om te zetten:

Zodra je dit hebt gedaan, verschijnt de unieke registratie-url. Deze URL kun jij doorsturen naar jouw potentiële verkopers, zodat zij zich kunnen aanmelden als verkoper bij jou.

Aanvullende voorkeuren

Aanvullende voorkeuren kun je vinden onder Instellingen > Voorkeuren

Verkopers automatisch of handmatig goedkeuren?

Je kunt ervoor kiezen om verkopers automatisch toe te laten, of om ze handmatig goed te keuren. 

Wie ontvangt er commissie?

Het is mogelijk dat meerdere verkoper dezelfde klant doorgestuurd hebben. Bij 'wie ontvangt er commissie' geef je aan wie dan de commissie krijgt, de eerste of de laatste die de koper doorstuurde.

Betaaldrempel

Bij de drempel geef je aan wat het minimale openstaande bedrag bij een verkoper moet zijn, voordat deze wordt meegenomen in een betalingsrun.

Redirect whitelist

De affiliate cookie wordt alleen geplaatst als je doorverwijst naar een van deze websites. Vul hier dus je eigen website(s) in.

Huisregels

Bij Affiliates kun je ook nog huisregels definiëren, dit kun je vinden onder Instellingen. Dit zien mensen als ze verkoper van jou willen worden. Geef hier bijvoorbeeld aan wat de betaaldrempel is, op welk termijn je uitbetaalt of welke klik leidend is voor de commissie.

Heb je het antwoord gevonden?