Alle collecties
Plug&Pay
Plug&Pay: Affiliates
Instellingen
Een betalingsprofiel aanmaken voor affiliates
Een betalingsprofiel aanmaken voor affiliates

Gebruik verschillende commissies door met verschillende profielen te werken

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze functie is onderdeel van Plug&Pay UltimateMet een betalingsprofiel in Plug&Pay kun je instellen wat voor soort commissie jij bepaalde affiliates wil geven. Zo kun je een groep affiliates een wederkerende commissie geven van 25%, terwijl je andere affiliates een eenmalige commissie van €100 geeft. Dit kun je instellen door verschillende betalingsprofielen te gebruiken!

Betalingsprofielen bekijken in Plug&Pay

Ga onder Affiliates naar Instellingen > Profielen om de verschillende profielen te bekijken en nieuwe profielen aan te maken!

Het 'default' betalingsprofiel

Je ziet dat je standaard het betalingsprofiel Default hebt. Dit is het betalingsprofiel dat standaard aan nieuwe verkopers wordt toegewezen.

Standaardcommissie

Bij een betalingsprofiel kun je de standaardcommissie invullen. Deze commissie geldt voor alle bestaande producten en voor producten die je in de toekomst nog toevoegt. 

Hier kun je ook aangeven of de commissie wederkerend is of niet, en hoe lang de cookie actief blijft. 

Een afwijkende commissie voor specifieke producten

Heb je een product waarvan je wil dat het afwijkt van de standaardcommissie? Dit kun je aangeven onder Producten:

Een nieuw betalingsprofiel aanmaken

In Plug&Pay kun je meerdere betalingsprofielen aanmaken. Zo kun je voor verschillende verkopers verschillende commissies rekenen. Klik bij Profiel om een nieuw profiel aan te maken. Bij dit profiel kun je dus ook weer de standaardcommissie en de commissie per product aanpassen.

Een betalingsprofiel toewijzen aan een affiliate

Bij Verkopers kun je zien welk betalingsprofiel is toegewezen aan welke verkoper. Selecteer een affiliate om het betalingsprofiel aan te passen.


Was dit een antwoord op uw vraag?