Jouw affiliates uitbetalen

Een betalingsrun aanmaken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze functie is onderdeel van Plug&Pay Ultimate

Het uitbetalen van jouw affiliates gaat met het aanmaken van een betalingsrun. Dit doe je onder balansen

Selecteer de affiliates die jij wil meenemen in deze betalingsrun en die jij dus wil uitbetalen.

Let op: je kunt alleen affiliates selecteren waarvan het openstaande bedrag boven jouw betalingsdrempel uitkomt en die een geldig IBAN hebben ingevuld.

Klik vervolgens op run aanmaken.

Onder betalingen vind je alle gemaakte betalingsruns. Hier kun je ook het SEPA-bestand vinden om te uploaden bij jouw bank.

SEPA-bestanden uploaden bij jouw bank

Het SEPA-bestand kun je uploaden bij jouw bank. Hiermee worden alle losse betalingen aan affiliates automatisch verwerkt. Je hoeft dus niet elke affiliate los uit te betalen, maar je uploadt in één keer het SEPA-bestand.

SEPA-bestand uploaden per bank

Bij jouw bank kun je meer uitleg vinden over het importeren van een betaalbatch. Bekijk bijvoorbeeld de uitleg van ABN AMRO, ING of Rabobank: