Met de Plug&Pay kun je een automatisering maken voor geaccepteerde affiliates. Zodra jij in Plug&Pay een affiliate accepteert, wordt er in Zapier een zap gestart. 

Op deze manier kun je bijvoorbeeld al jouw affiliates geautomatiseerd in een lijst zetten van jouw e-mailsoftware en ze benaderen bij een lancering!

Maak gebruik van de Plug&Pay zap

Voor deze automatisering maak je gebruik van de Plug&Pay zap. Meer informatie over de zap kun je vinden in onze handleiding Plug&Pay koppelen met Zapier. In deze handleiding kun je ook meer informatie vinden over de werking van Zapier.

Trigger: Affiliate accepted

In de Plug&Pay zap zie je de trigger Affiliate Accepted. Deze trigger kun je voor deze automatiseringen gebruiken! Elke keer als jij in jouw Plug&Pay een affiliate accepteert, zal deze zap starten.

In de volgende stap kies je jouw Plug&Pay account:

Vervolgens kom je bij de stap 'find data'. Zapier zal hier verbinding maken met jouw Plug&Pay account. Als dit is gelukt, zie je testdata van Zapier staan zoals op onderstaand screenshot.

De eerste stap is af! Je hebt nu de trigger in Zapier ingesteld. 

Je kunt nu acties aan deze stap toevoegen, die elke keer als je een affiliate accepteert worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van jouw affiliate aan een specifieke e-maillijst!

Was dit een antwoord op uw vraag?