Je aanmelden als affiliate/verkoper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je je aanmelden als affiliate om producten te verkopen voor een commissie? Hier lees je hoe je dat doet!

Het begint bij een registratie-url van het bedrijf waarvoor jij gaat promoten. De registratie-url van Plug&Pay is bijvoorbeeld https://partners.plugandpay.nl/signup?merchant_id=3.

Als je deze link opent en nog geen account hebt in het Plug&Pay portal, krijg je de mogelijkheid om een account aan te maken:

Als je al een abonnement hebt bij Plug&Pay, worden jouw huidige gegevens gebruikt voor het Plug&Pay portal. Dan hoef je dus niet een nieuw wachtwoord aan te maken.

De aanvraag indienen

Als je via een registratie-url een account hebt aangemaakt, kom je daarna direct bij de aanvraag uit van het desbetreffende bedrijf. Hier kun je alle informatie bekijken en de huisregels nalezen.

Zodra je akkoord bent met de huisregels en de algemene voorwaarden, kun je je aanmelden:

Wachten op goedkeuring

Sommige bedrijven stellen in dat zij affiliates zelf handmatig goed moeten keuren. Als dit het geval is, zie je bij mijn partners staan dat jouw aanvraag in behandeling is.

Het vinden van promotielinks

Via mijn partners kun je voor al jouw partners de informatie en het promotiemateriaal vinden. Bij dit promotiemateriaal vind je jouw affiliatelinks!