Uitbetaald worden als affiliate
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onder uitbetalingen in Plug&Pay vind je het overzicht van alle uitbetaalde commissies. Een uitbetaling wordt hier zichtbaar zodra de merchant dit heeft goedgekeurd.Β

Je ziet hier de afzender van de betaling, de datum, het rekeningnummer waarop het gestort wordt en het bedrag. Onder status kun jij zelf markeren of je de betaling ontvangen hebt, zodat je het overzicht houdt. Merchants zijn zelf verantwoordelijk voor het uitbetalen van de commissies en met vragen over de uitbetaling kun je ook bij jouw merchant terecht.

In dit scherm kun je ook je factuur vinden van de uitbetaling. Deze vind je door op deze knop Β te drukken: