Wat is een board?

Met een board in Huddle kun je jouw community verdelen in onderwerpen. Zo kunnen mensen topics (berichten) over verschillende onderwerpen plaatsen op de juiste plek. De boards van jouw Huddle staan aan de linkerkant in jouw Huddle. Op leden.imu.nl hebben we bijvoorbeeld deze:

Video: voeg een board toe

Wil je een video zien van hoe je een board toevoegt? Bekijk dan deze:

Een board toevoegen

Om een board toe te voegen, ga je in de beheeromgeving naar Community > Boards. Hier zie je het overzicht van al jouw boards. Klik hier op Board toevoegen

Vervolgens zie je de instellingen van het board. Je ziet de naam, slug, omschrijving een Salespage URL. De URL van de salespage wordt gebruikt als je het board met een level afsluit voor gebruikers. Gebruikers die geen toegang hebben tot dit board, worden doorgestuurd naar de Salespage URL.

De Metadata kun je hier ook invullen, dit wordt gebruikt in zoekmachine.

Vervolgens kun je ook de zichtbaarheid instellen. Je kunt aangeven of dit board zichtbaar is op de homepage van jouw Huddle. Ook kun je aangeven of het een gesloten board is. Bij gesloten boards kunnen alleen moderators en admins een berichtje plaatsen.

Je kunt nog doorklikken naar Design voor meer instellingen. Hier kun je instellen welk icoon bij dit board getoond wordt.

Bij Levels kun je aangeven of dit board afgesloten moet worden met een level. Als je het board afsluit met een level, hebben alleen mensen met dat level toegang tot dit board.

Heb je alle instellingen ingevuld en het opgeslagen? Klik op Bekijk board om jouw board in de community te zien.