Huddle: Het ontwerp (design) van jouw Huddle
HUDDLE: Het design van jouw Huddle aanpassen

Je design naar wens maken in Huddle

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij je Huddle opvrolijken met kleurtjes 🌈 ? In deze handleiding leg ik je uit hoe je dit kan doen!

Om het design van je Huddle aan te passen ga je via je beheerpagina naar Design. Onder design vallen 3 elementen: Site, Login en Header. Deze 3 items zal ik geheel doorlopen.

Site

Onder het kopje site kun je aanpassingen maken in je logo (afmetingen 350px x 90px) en je app logo (afmetingen 60px x 60px).

Je kunt ervoor kiezen dat berichten die worden getypt kunnen worden geplaatst indien men op Enter klikt of dat met op de verzendbutton moet klikken.

Je kunt je menukleur instellen en accentkleur. Daarnaast kun je de Metadata invullen om je positie in zoekmachines te verbeteren. Je Favicon kun je instellen voor het browser en zoekresultaten. En je kunt een Apple touch icon. Dit is het icoon wat wordt weergeven om naar je Huddle te navigeren wanneer een gebruiker je Huddle als favoriet heeft opgeslagen in zijn Apple device.

Voorheen kon je onder het kopje site ook nog kiezen tussen 2 thema's.

❗️ Ben jij een nieuwe user van Huddle? Sinds kort hebben we voor nieuwe users alleen nog de optie om te kiezen voor het Social Network theme. Alle nieuwe updates zullen alleen nog in dit thema worden uitgevoerd.

❗️ Gebruik jij momenteel het Traditional Forum Theme? Hou er dan rekening mee dat hier geen updates meer in worden uitgevoerd. Indien jij switcht naar het social network theme, kun je ook niet meer terug naar het Traditional Forum theme!

Login

Onder login kun je het design van je login pagina instellen. Je kunt kiezen uit 3 verschillende thema's, namelijk:

• Raouls Choice

• Volledige breedte afbeelding

• Zijbalk & Achtergrond

Bij ieder thema kun je onder content de settings aanpassen van bijvoorbeeld de knopteksten en titel. Indien van toepassing in het thema, dan kun je een achtergrond afbeelding instellen.

En je hebt de optie die je aan of uit kunt zetten om gebruikers een account te laten aanmaken via Facebook.

Header

Hier kun je de instellingen aanpassen van je header. Deze header wordt getoond bovenaan je community.

Je kunt kiezen voor verschillende type headers:

• Geen header

• Header met alleen tekst

• Volledige breedte & CTA button

• Achtergrond afbeelding & CTA button

Bij ieder type header kun je verschillende settings doorvoeren. Denk hierbij aan titel, subtitel en je kunt je afbeelding uploaden.

Indien je een knop wil gebruiken kun je de knoptekst aanpassen voor leden en niet-leden.

Zo ziet een header er bijvoorbeeld uit als je hem instelt op 'volledige breedte & CTA':

Homepage design instellen

Naast het design kun je ook nog andere aanpassingen maken in het design van je homepage.

Je kunt kiezen wat de gebruiker als eerste ziet indien die op je Huddle beland. Is dat de community of de e-learning?

De moodposts kun je in- en uitschakelen op je homepage. En je kunt de verjaardagen van je leden te tonen op je homepage 🎂.