Alle collecties
Huddle
Huddle: Trainingen (e-learning)
Extra mogelijkheden
HUDDLE: De eerste module van een afgesloten training beschikbaar maken
HUDDLE: De eerste module van een afgesloten training beschikbaar maken

Wil je de eerste module van je training gratis aanbieden? Hier lees je hoe!

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Huddle kun je door middel van levels trainingen afsluiten. Een training is dan alleen maar beschikbaar voor een gebruiker die het goede level heeft. Als de hele training afgesloten is met 'Level X' bijvoorbeeld, hebben alleen gebruikers die óók 'Level X' toegewezen hebben gekregen, toegang tot die training.

Maar wist je dat je ook één of meerdere modules van een afgesloten training beschikbaar kunt maken? Zo kun je bijvoorbeeld mensen de eerste module van een betaalde training gratis geven.

Meer over levels in het algemeen lezen? Bekijk dan deze handleiding.

De hele training afsluiten met een level

De eerste stap is om de hele training af te sluiten met een level. Dit is dus het level dat mensen krijgen om de gehele training te zien, bijvoorbeeld nadat ze de training hebben gekocht.

Als je naar de instellingen van een training gaat, ga je in het menu aan de bovenkant naar Levels. Daar kun je aankruisen met welk level de volledige training is afgeschermd:

Een module afschermen met een level

Vervolgens kun je naast dat de volledige training is afgesloten met een level, ook een module binnen die training afsluiten met een level.

Dit kan bijvoorbeeld een gratis level zijn, dat mensen krijgen als ze zich inschrijven voor je e-maillijst.

Dit level toewijzen doe je bij de instellingen van de module onder Levels:

In dit voorbeeld is de volledige training afgeschermd met het level 'Betaalde training'. De eerste module is ook afgeschermd met 'Gratis'.

Als iemand het level 'Gratis' heeft, heeft diegene alleen toegang tot de eerste module. De rest van de training is afgesloten. Als iemand het level 'Betaalde training' heeft, is de volledige training beschikbaar 😄.

Was dit een antwoord op uw vraag?