Ho Ho Ho 🎄

Of eigenlijk...

Ho Ho Hosting!

Als je een website beheert of je gaat starten met een website, dan heb je vast wel eens van hosting gehoord. Er zijn verschillende soorten hosting.

Als je met Phoenix aan de slag gaat, dan is het goed om te weten welke soorten hosting wij regelen en welke type hosting je zelf moet verzorgen.

Webhosting regelen wij voor je 🚀

Webhosting is simpel gezegd het reserveren van een stukje dataruimte bij ons op de server. In deze ruimte woont jouw website en staan al jouw bestanden. Onze servers draaien 24/7 en hebben als doel om jouw website toegankelijk te maken voor het wereldwijde web! Maak je dus gebruik van een Phoenixsite? Dan regelen wij dit voor je en hoef je hier verder niks voor te doen :)

Domeinhosting & e-mailhosting regel je zelf 👏

Het registreren en hosten van zowel je domeinnaam als e-mailadres gaat niet via Phoenix, maar dien je zelf te regelen. Dit kan je het beste doen bij een bekende hostprovider. Wij werken bijvoorbeeld graag samen met HostNet en TransIP.

Hoe koppel ik mijn eigen domeinnaam uiteindelijk aan Phoenix?

Als je klaar bent met het bouwen van je Phoenix website, kan je uiteindelijk live gaan op je eigen domeinnaam. In deze handleiding lees je van A tot Z hoe dat precies werkt.

En mocht je er nog meer vragen over hebben, kan je natuurlijk ook altijd de support een berichtje sturen. Chatballonnetje rechtsonder. 🎈 Zie ik je daar? :)

Heb je het antwoord gevonden?