Onze vernieuwde blog builder staat in Beta! 🎉

Dat betekent dat jij je blogs al kan overzetten naar de gloednieuwe blog builder. Wil jij werken met het staaltje techniek? Hier lees je hoe je jouw blogs kan overzetten 😄

Let op ❗ Hierbij een kleine disclaimer. De nieuwe blog builder staat nog in beta. Dit betekent dat deze module nog in ontwikkeling is en nog niet helemaal af. Geen zorgen; de blogbuilder werkt verder prima naar behoren en de developers zijn erg ver in het ontwikkelproces, maar we moeten het toch even melden :)

Hoe stap ik over naar de nieuwe blogbuilder?

Ga via het dashboard van je Phoenixsite naar Extensions > Beta Labs.

Je ziet vervolgens in Beta Labs een grote kolom staan met 'New Blog Builder'. Hiermee kan je de vernieuwde blog editor activeren :)

Indien je hierop klikt, verschijnt er een laadscherm. Dit kan tot maximaal 10 minuten duren. Het laadscherm ziet er ongeveer zo uit:

Als je blogs zijn ingeladen, zal Phoenix vragen of je de auteurs die gemaakt zijn in de oude Editor wilt koppelen aan de nieuwe auteurs van je Phoenix website. In dit scherm zie je dan in de linkerkolom om welke auteur het gaat en kan je in de rechterkolom via het drop downmenu aangeven aan welk Phoenix profiel deze auteur gekoppeld dient te worden:

Als je alle auteurs hebt gekoppeld, kan je op opslaan drukken en voilá, je blogs zijn geïmporteerd en overgezet 🤩

Je landt nu in de spiksplinternieuwe blogbuilder. Deze ziet er zo uit:

Aan de slag met je nieuwe blog builder

Klaar om los te gaan met de nieuwe blogeditor? In deze handleiding lees je precies hoe de nieuwe blogeditor werkt!

Hulp nodig met overzetten van de blog builder?

Als er onverhoopt toch iets mis is gegaan met het overzetten, trek dan gelijk even aan de bel. Via het chatballonnetje rechtsonder ( 🎈 ) kan je meteen een ticket inschieten bij support. Dan schieten we je zo snel mogelijk te hulp!

Heb je het antwoord gevonden?