Huddle: Beheer / Instellingen
HUDDLE: Een advertentie tonen in je Huddle

Voeg een advertentie toe in je Huddle

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij bijvoorbeeld je cursus of een event aan het licht brengen bij je leden in de community? Dan is het instellen van een advertentie dé perfecte functie voor jouw Huddle! 📈

Een advertentie aanmaken in Huddle

Je kunt in je Huddle een advertentie aanmaken als je in je beheerpagina klikt op Community en dan op Advertenties. Je komt dan op een pagina met een overzicht van alle aangemaakte advertenties.

Rechtsboven in je scherm kun je klikken op 'Advertentie aanmaken'.

Indien je hierop klikt komt er een pop-up in beeld waar jij de titel van je advertentie kunt invullen.

Daarna kun je nog een link toevoegen aan je advertentie. Dus indien een gebruiker op de advertentie klikt wordt die doorverwezen naar de betreffende pagina.

Je kunt instellen of de advertentie actief of niet actief is.

❗ Let op, je kunt maar 1 advertentie op actief hebben staan.

Je kunt ook nog een level aan je advertentie koppelen, dus dan is de advertentie alleen zichtbaar voor de leden die dat level bezitten. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn indien het een specifiek event is dat alleen interessant is voor een deel van je leden.

Daarnaast upload je ook nog je banner (afmeting 320px x 426px) die hoort bij je advertentie.

Dan ben je ready met het instellen van de advertentie! 😄

Als je naar de community van je Huddle gaat, dan zal de advertentie als volgt worden getoond: