HUDDLE: Een auteur toevoegen/aanpassen

Voeg een auteur toe aan je training

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zet de auteur van een training in de spotlight door de auteur toe te voegen aan je training 🌟 !

Een auteur toevoegen in je Huddle

Je kunt in je Huddle een auteur toevoegen als je in je beheerpagina klikt op E-learning en dan op Auteurs. Je komt dan op een pagina met een overzicht van alle aangemaakte auteurs.

Rechtsboven in je scherm kun je klikken op '+ Nieuwe auteur'.

Dan verschijnt er een pop-up in beeld waar je de naam van de auteur invult en dan klik je op aanmaken.

Als je de auteur hebt aangemaakt kun je de gegevens nog aanvullen met beroep, afbeelding en nog extra informatie over de auteur.

Als je klikt op beheer cursussen, kun je aangeven aan welke cursus je de auteur wil koppelen.

Je klikt op opslaan en de auteur is gekoppeld 🥳 !

Auteur koppelen aan cursus in de cursus zelf

Daarnaast kun je ook nog een auteur toevoegen als je in de cursus zelf aan het werken bent. Je gaat naar je cursus en klikt op instellingen. Dan kun je rechts in beeld de auteur selecteren en toevoegen.

Meerdere auteurs koppelen aan één cursus
Mocht je nou meerdere auteurs hebben die een training hebben ontwikkeld, dan zou je bij de naam van de auteur meerdere namen kunnen invullen. Deze kun je dan ook weer koppelen aan je training.

Dit komt er dan als volgt uit te zien :-)