Huddle: Algemene info aanpassen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via de algemene instellingen kan je de info van jouw Huddle aanpassen.

Denk aan de naam van je Huddle, je bedrijfsgegevens, de taal van je Huddle en nog wat andere zaken.

In deze handleiding neem ik alles even met je door! 📚

Algemene info aanpassen van jouw Huddle

Ga naar de Admin van jouw Huddle en ga vervolgens naar Instellingen > Algemene info:

Je komt nu in een scherm waarin je de volgende info kan aanpassen:

• Jouw Huddle
    Hier kan je de naam van jouw community aanpassen en het e-mailadres opgeven wat hoort bij je community.

• Bedrijfsinfo
    Hier kun je alle bedrijfsgegevens invullen die relevant is voor jouw Huddle 🏢

• Taal

Hier geef je aan of je Huddle Nederlandstalig of Engelstalig is. Als je hier Engels invult, dan zal je Huddle in het Engels worden weergegeven.

• Algemene voorwaarden
    Hier kan je de algemene voorwaarden uploaden die van toepassing zijn op je Huddle.

• Huddle Affiliate
    Als je deze aanvinkt dan verschijnt er 'Powered by Huddle' in je footer. Voor als je ons wat liefde wil tonen 😃 ❤️

• Eigen Affiliate link
    Dit kan alleen gebruikt worden als je je hebt aangemeld als officieel affiliate. Zo kan je geld verdienen als mensen via jouw Huddle vermelding zich aanmelden voor de software. Nog geen affiliate? Lees hier meer over het affiliateprogramma.

Veel succes met de inrichting van jouw Huddle! 😄