Plug&Pay: Upsells en downsells
One click upsell op een eigen pagina zetten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de upsellpagina's van Plug&Pay gebruiken. Het kan ook zijn dat je je eigen upsellpagina wil maken in je eigen systeem! Je kunt dit doen met een shortcode (alleen als je Phoenix gebruikt) of met een stukje code (voor elk ander websitesysteem).

Upsell aanmaken

Log in op je Plug&Pay account en ga naar Pagina's > Upsells:

Maak je upsell aan en kies vervolgens bij Type dat je de upsell op een eigen pagina wil zetten:

Vul vervolgens daaronder de juiste URL in waar je de upsell wil laten zien.

Upsell op pagina plaatsen met embedcode

Nadat je de upsell hebt aangemaakt, zie je de embedcode die je op een eigen website kan implementeren:

Upsell op Phoenix-pagina plaatsen

Als je met Phoenix werkt als websitesysteem, dan kan je ook met een shortcode werken. Maak een pagina in Phoenix aan waar je de upsell wil tonen.

Maak een Call-to-Action Button aan op deze pagina. Bijvoorbeeld door een Content Unit erbij te pakken.

Bewerk vervolgens je buttons en voeg de volgende tekst toe in je button:

[[PLUGNPAY TYPE='UPSELL']]

Dit ziet er dan als volgt uit in de builder:

De upsell zal nu klikbaar zijn als men hiervoor een aankoop heeft gedaan.

Ik krijg een "Sorry, deze aanbieding is verlopen" melding

Als je de pagina bekijkt zonder dat je een aankoop hebt gedaan in de Plug&Pay checkout, dan krijg je inderdaad een "Sorry, deze aanbieding is verlopen" melding te zien. De one click upsell verschijnt dus alleen voor klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan.

Je kan dit proces testen door een testbestelling te doen. Als het goed is zie je de one click upsell dan wel verschijnen. Hier lees je hoe je een testbestelling doet in jouw shop.