Koppelen
PHOENIX: Social Media Instellingen

Koppel jouw social media kanalen aan je website.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Phoenix kan je eenvoudig je social media profielen koppelen aan jouw website.

Ga hiervoor naar > instellingen > social media

Hier heb je de mogelijkheid om jouw social media kanalen toe te voegen.

Je hebt onder andere de keuze uit Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en Snapchat.
Hieronder een volledig overzicht van de mogelijkheden:

Klik op het kanaal dat je wil koppelen en vul de url in van jouw profiel en klik vervolgens op + account toevoegen

Na het toevoegen ontstaat er een lijst met gekoppelde profielen:

Deze profielen worden vervolgens zichtbaar als je ze activeert in je footer, als je social media profielen koppelt aan je blog of als je social media profielen invoegt via een shortcode: [[socialprofiles]]. Zie ook deze handleiding als je meer wil weten over shortcodes.

Let op: WhatsApp icoon is alleen zichtbaar op mobiel

Heb je een nummer ingevuld voor WhatsApp bij je social media profielen, maar zie je deze niet verschijnen bij de profielen op je site? Dat klopt! WhatsApp wordt namelijk alleen weergegeven op de mobiele versie van je site. Wil je bezoekers ook de mogelijkheid geven om een WhatsApp berichtje via de desktop te laten sturen? Gebruik dan een WhatsAppMe link.