Huddle: Boards en de community
Community
Huddle: Notificaties, e-mails en notificatiebolletjes

Op de hoogte blijven van de laatste updates in je Huddle

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de hoogte zijn van de laatste updates in Huddle? Dat kan door je notificaties aan te zetten in je Huddle.

In Huddle kunnen jij en je users op verschillende manieren op de hoogte blijven van de activiteiten.

Dit kan namelijk op de volgende manieren, via:

Notificaties + E-mailnotificaties

Als je in je Huddle klikt op het hamburgermenu rechtsboven in beeld, dan klik je op instellingen. Je kunt dan onder het kopje notificaties instellen van welke items jij op de hoogte wil worden gesteld.

Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je e-mails wil ontvangen van reacties op topics of dat je de wekelijkse digest in je mail wil ontvangen. Daarnaast kun je hier ook instellen of je push notificaties van de app wil ontvangen.

Daarnaast krijg je van deze meldingen ook een notificatie in je Huddle. Dit zie je aan het rode bolletje op de wereldbol.

Als je klikt op de wereldbol zie je een overzicht van de meest recente notificaties. Indien je klikt op 'alles bekijken' kun je alle notificaties bekijken.

Notificaties in groepen

De notificaties van de groepen staan los van bovenstaande settings. Iedere user kan voor zichzelf kiezen of hij notificaties van een bepaalde groep wil ontvangen. Deze setting kun je vinden als je op de groep klikt in de rechterkolom. Wil je geen notificaties ontvangen, dan schakel je het schuifje uit.

❗️Dit schakel je dus voor iedere groep apart in of uit.

Notificaties events

Indien je een user uitnodigt voor een event, krijgen zij hier een notificatie in hun Huddle van + een e-mail in hun inbox.

De notificatie in Huddle:

De mail ziet er als volgt uit:

Indien de genodigde de uitnodiging accepteert, word jij als organisator ook ervan op de hoogte gesteld middels een notificatie.

Rode notificatiebolletjes 🔴

Indien er nieuwe items worden gepost in je Huddle wordt dit met rode bolletjes opgelicht. Nieuwe topics in boards en groepen, meldingen dat je bent getagt of er is een reactie op je topic geplaatst. Indien je dan op het item klikt en opent, dan zullen de rode bolletjes weer verdwijnen.

Mochten de notificaties en e-mails niet helemaal naar behoren werken? Geef het aan ons door, door rechtsonder in het scherm op de chat te klikken. Dan kijken we graag met je mee!