HUDDLE: Vertalingen

Vertaal/wijzig verschillende woorden uit je Huddle om het op maat te maken.

Frederieke Slinger avatar
Geschreven door Frederieke Slinger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij jouw Huddle zo persoonlijk mogelijk maken? Dat kan!  😊

In deze handleiding ga ik je meenemen in hoe je verschillende titels in je Huddle kan vertalen/wijzigen. In de rest van de handleiding noemen we dit voor het gemak vertalingen omdat de instelling binnen Huddle deze naam draagt!

Het instellen van de vertalingen

Voor het instellen van de vertalingen gaan we via het dashboard > instellingen.

Vervolgens gaan we naar vertalingen en openen deze.

Hier kunnen we daadwerkelijk de instellingen wijzigen! Dit kunnen we doen voor de E-learning, Groepen & Evenementen. Voor al deze items werkt het wijzigingen van titels op dezelfde manier!

Wanneer je dit scherm voor het eerst opent, zie je de instellingen zoals ze nu zijn. Elk kopje wordt weergegeven met daaronder een grijze balk. In deze balk kun je het woord wijzigen. Vergeet niet na het wijzigen onderaan op opslaan te drukken! Wacht op de melding die rechtsonder verschijnt dat de instellingen zijn bijgewerktΒ πŸ˜„

Instellingen van de onderdelen: e-learning, groepen en events

In onderstaande screenshots zie je de woorden die je kunt aanpassen van de verschillende onderdelen.
​

De instellingen van de E-learning

De instellingen van de groepen

De instellingen van de evenementen

Mocht je de wijzigingen nog niet direct zien in je Huddle. Leeg dan even de cache van je browser!

Veel plezier met het personaliseren van jouw Huddle! πŸ₯³