Directe koppeling tussen Plug&Pay en Reeleezee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat doet deze koppeling?

Met deze koppeling wordt er standaard bij elke bestelling in jouw Plug&Pay, een factuur aangemaakt in Reeleezee. Op deze manier is jouw administratie altijd up-to-date, zonder dat je daar handmatig werk voor hoeft te doen.

Hoe maak ik deze koppeling?

Ga in Plug&Pay naar Instellingen > Integraties > Plugins. Hier zie je de plugin staan voor Reeleezee. Klik hier op Koppeling maken.

De eerste stap is het invullen van je inloggegevens.

Let op: als je de koppeling hebt gemaakt en later je inloggegevens van Reeleezee verandert, werkt de koppeling met Plug&Pay niet meer.

Als je je gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevuld, klik je op 'opslaan' om naar de volgende stap te gaan.

Als eerste zie je bij de instellingen Eerste order ID staan. Deze vul je in om aan te geven vanaf welk order de facturen aangemaakt moeten worden in Reeleezee. Alle facturen vanaf deze factuur, worden geïmporteerd in Reeleezee.

Je order ID vind je als je op een bestelling hebt geklikt.

Let op: dit is een ander nummer dan het factuurnummer!

Als laatste selecteer je een standaard grootboekrekening. Deze grootboekrekening wordt gebruikt als je bij het losse product geen grootboekrekening hebt gekozen.

Per product kun je bij Geavanceerd een eigen grootboekrekening kiezen als de koppeling eenmaal actief is.

Als laatste heb je bij de instellingen van de koppeling de mogelijkheid om de plugin te pauzeren, en om de bedragen inclusief btw in te voeren.

Heb je alle instellingen juist staan? Klik op 'opslaan' en de koppeling is actief 🎉. Bij alle live bestellingen (dus geen testbestellingen!) wordt er een factuur aangemaakt in Reeleezee.