Met de je blogs en content canon trek je lekker je bezoekers aan.
Je wilt dat deze uiteindelijk een product van je kopen of een abonnement afnemen.

Dit kan je natuurlijk doen met ribbons, magnets en popups waarmee je de bezoeker kan verleiden om zich ergens in te schrijven of voor aan te melden.

Toch kregen we nog vaak de vraag of er ook een knop kon in de artikelen.
Dit kon al door er eentje te plaatsen in de template maar dan staat deze altijd boven- of onderaan.

Maar nu kan je ze ook in de tekst zetten met een eenvoudige shortcode 🙌.

Dit is de short code die je moet gebruiken.

[[button text="Een lang verhaal, maar dan kort" url="https://imu.nl/" icon="fa-heart" newtab="true"]]

Let op met kopieren kan er wat opmaakt meekomen naar je blog.
Plak met alt (⌥) + cmd (⌘) + shift (⇧) + V op een mac om geen opmaak mee te nemen.
Voor de windows gebruikers gebruik: Ctrl + Shift + V

Maak de aanpassingen zodat de knop er zo uit ziet als jij wilt.

text = de tekst in de knop
url = de url van de knop
icon = de icon in de knop
newtab (true/false) = of je hem in een nieuwe tab opent

Dit is dan het resultaat.

Succes met die conversie opkrikken!