Functies van de Phoenix page builder
Een button laten verwijzen naar een andere rij (scroll to row / scroll naar rij)
Een button laten verwijzen naar een andere rij (scroll to row / scroll naar rij)
Frederieke Slinger avatar
Geschreven door Frederieke Slinger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij de klant direct verwijzen naar de plek voor het aanmelden van een cursus of naar de plek voor het aankopen van een product of dienst? Dan is dit de juiste functie voor jou. Met 'Scroll naar rij' kan je een klant direct dirigeren naar de plek waar het doel van de pagina wordt bereikt. Ook hoeft een klant hierdoor niet de hele pagina door te scrollen om bij deze plek te komen.

In deze handleiding ga ik je meenemen in hoe je kan verwijzen via een button naar een andere row op dezelfde pagina.

De instellingen

We openen de gewenste pagina waar we deze instelling willen maken. Voor het voorbeeld maak ik gebruik van een salespage.

In dit geval wil ik direct vanaf mijn header verwijzen naar een andere row. Ik klik op de button 'Meld je direct aan' en aan de linkerkant openen de instellingen die ik kan maken voor de button.

Ik open de knopinstellingen en ik selecteer bij het Type 'Scroll naar rij'.

Vervolgens verschijnt een keuze veld genaamd Rij waar een overzicht te vinden is van alle rijen waarvan ik gebruik maak op deze pagina. Ik kies hier voor de rij waarnaar ik wil verwijzen.

Hoe ziet dit er nou op een live pagina uit?

Als ik de live versie van de pagina ga bekijken en na de instellingen op de button klik word ik verwezen naar de rij welke ik heb ingesteld.