Huddle: Troubleshooting
HUDDLE: Help! Mijn bestand/afbeelding kan ik niet openen in Huddle
HUDDLE: Help! Mijn bestand/afbeelding kan ik niet openen in Huddle

Heb jij je afbeelding of file geüploadt, maar krijg je een error in beeld als je het opent? In deze handleiding leg ik je uit waarom!

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben jij je cursus in Huddle aan het inrichten met foto's, PDF's en andere bestanden, maar als je na het uploaden erop klikt zie je deze error 🤯:

Dan heb jij waarschijnlijk een vreemd teken in de bestandsnaam van je file! Zou jij de bestandsnaam van de file willen checken op vreemde tekens (zoals @*#()^) ?

Dat kan een reden zijn waarom het niet lukt. Als je dit aanpast, dan zou het moeten werken!

Mocht het nou nog niet lukken, zou je dan de bestanden willen doorsturen naar ons van support? Dan kunnen wij er verder naar kijken!