Heb jij alle content in je Huddle netjes afgesloten met levels, maar zien users die de levels niet bezitten toch de inhoud? Dan ligt dit hoogstwaarschijnlijk aan de preview settings in je Huddle.

Als je dit hebt ingeschakeld, dan ziet iemand ook als die geen toegang heeft tot een board een preview van de topics. Dit kan ervoor zorgen dat mensen zich aan willen melden voor deze content.

Als je wil dat alle content op slot is en dus niet zichtbaar voor users die het level niet niet bezitten, dan kun je dit aanpassen. Die optie zit bij Instellingen > Privacy. Je ziet daar deze optie:

Als je die uitzet, wordt er geen preview getoond 😃.

Heb je het antwoord gevonden?