Dus jij wil je gehele Phoenix-website verwijderen. Weet je het zeker? 😅

Met het verwijderen van jouw Phoenix-website wordt alle content verwijderd, is alles offline en kun je dus ook niet meer inloggen in jouw website.

Als je een website verwijdert, krijg je er automatisch een nieuwe licentie voor terug. Je kunt dan dus opnieuw een website aanmaken.

Om een site te verwijderen, zul je ingelogd moeten zijn in de Phoenix sitemanager. Als je niet weet hoe dit moet, kun je deze handleiding over inloggen erbij pakken.

Inhoudsopgave

Naar het beheer van de website

Ga in de sitemanager naar de site die je wil verwijderen, en klik op de knop beheer naast deze website:

Vervolgens zul je moeten klikken Instellingen in het menu:

Jouw website verwijderen

Op de pagina Instellingen vind je de rode knop om de website te verwijderen. Je zult hierop moeten klikken en als extra bevestiging DELETE moeten typen. Het is vrij definitief, dus we willen het zeker weten 😄.

Blijft mijn content nog bewaard?

Na het verwijderen van jouw website, bewaren we je content nog een jaar in het archief. Dat is niet online, en niet voor jou (of iemand anders) zichtbaar. Na een paar wordt alles permanent verwijderd.

Heb je het antwoord gevonden?