Huddle: Gebruikers
HUDDLE: Werken met tijdelijke toegangsniveaus (levels)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met tijdelijke toegangsniveaus kun je ervoor zorgen dat jouw leden een bepaalde periode toegang hebben tot een bepaald toegangsniveau. Na deze periode, verloopt de toegang en kan iemand niet meer bij jouw boards en/of trainingen.

Tijdelijke toegangsniveaus

In Huddle is het mogelijk om een toegangsniveau op drie manieren in te stellen.

1. Altijd toegang: Een toegangsniveau is altijd geldig en verloopt nooit

2. Beperkt aantal dagen: Een toegangsniveau duurt een maximaal aantal dagen

3. Tussen specifieke data: Een toegangsniveau duurt een specifieke periode

Tijdelijke toegangsniveaus instellen in Huddle

Om jouw toegangsniveau te bewerken, ga je in de beheeromgeving naar Gebruikers > Toegangsniveaus. Klik op het toegangsniveau dat je wil bewerken.

In het volgende scherm zie je het kopje tijdelijke toegang staan waar je deze instellingen kunt aanpassen.

Altijd toegang

Om jouw gebruikers altijd toegang te houden tot dit toegangsniveau, laat je de optie op 'altijd toegang' staan.

Beperkt aantal dagen

Met 'beperkt aantal' dagen krijgt iemand een maximaal aantal dagen toegang tot dit toegangsniveau. In onderstaand screenshot zijn 30 dagen ingesteld. Nadat iemand toegang heeft gekregen tot dit toegangsniveau, houdt iemand in dit voorbeeld in totaal 30 dagen toegang.

Tussen specifieke data

Met 'tussen specifieke data' kun je zelf de startdatum kiezen van de toegang tot dit toegangsniveau. Je kunt de toegang doorlopend houden (geen einddatum) of een einddatum instellen.

In onderstaand screenshot heeft een gebruiker van 1 januari 2023 tot 31 januari 2023 toegang.

Met deze opties voor de toegangsniveaus kun je veel kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld:

• Een challenge starten en ervoor zorgen dat de toegang alleen die specifieke periode van de challenge is

• Een training verkopen met daarbij maximaal één jaar toegang

• Steeds een nieuwe lichting studenten hebben die vanaf een bepaald moment starten, maar daarna wel toegang houden tot de training

Succes! 💪