Een pagina importeren

Importeer een Phoenix pagina op een andere Phoenix website

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een deellink aangemaakt of ontvangen? Dan kun je hier lezen hoe je met deze link de pagina importeert op jouw Phoenix website.

Maak een nieuwe pagina aan in het dashboard via > content > pagina's > + nieuwe pagina

Ga vervolgens naar > pagina importeren:

Hier vul je de URL/token in die is aangemaakt op de andere website.

Geef vervolgens de pagina een naam, slug en kies je een paginatype voor de nieuwe pagina. Klik vervolgens op > pagina importeren. De nieuwe pagina wordt nu aangemaakt en geopend in de pagebuilder.