Alle collectiesPhoenixInloggen op een Phoenix website
PHOENIX: Inloggen in jouw website als eigenaar

Inloggen in Phoenix als eigenaar of als samenwerking via de Klantenlogin

Frederieke Slinger avatar
Geschreven door Frederieke Slinger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben jij de account eigenaar van één of meerdere Phoenix websites? Dan dien je in te loggen via de klantenlogin, hier kun je lezen hoe je dat doet.

Inloggen in het account via de klantenlogin

Als je wilt inloggen in een Phoenix website dan kan dat via de volgende link:

Na het klikken op de link wordt het volgende scherm geopend waar twee inlog mogelijkheden worden gegeven: de Klantenlogin (links) en de Gastenlogin (rechts)

Als account eigenaar van een Phoenix-website moet je links inloggen via de klantenlogin:

Inloggegevens

Om in te kunnen loggen heb je de inloggegevens (e-mail en wachtwoord) van jouw account nodig.

Wachtwoord vergeten?

Mocht je jouw wachtwoord zijn vergeten dan kan je via de link: Wachtwoord vergeten?, een nieuw wachtwoord aanvragen.

Inloggen in een eigen website via de sitemanager

Na het inloggen via de klantenlogin kom je in de sitemanager en kun je inloggen op de website(s) binnen jouw account. Gebruik hiervoor de knop login achter de website waar je op in wil loggen.

Inloggen in een website via een samenwerking

Via de tab Samenwerkingen kan je alle websites zien die met jou gedeeld zijn door andere Phoenix eigenaren. Om in te loggen gebruik je de knop Login achter de domeinnaam van de website.

Lukt het niet om in te loggen? Stuur een berichtje naar support via de chatballon rechts in de hoek.