Een tabblad-notificatie inschakelen

Ervoor zorgen dat je klanten hun bestelling voltooien d.m.v. een tabblad-notificatie

Bryan Schoenmaker avatar
Geschreven door Bryan Schoenmaker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de wereld van online winkelen bestaat er altijd de kans dat jouw potentiĆ«le klanten afdwalen van het betaalproces, soms vanwege afleidingen of aarzelingen. Met het instellen van een tabblad-notificatie kan je afgeleide bezoekers naar de betaalpagina teruglokken. Wanneer een bezoeker jouw checkout heeft geopend, maar de betaling nog niet voldaan heeft, zal er een melding in het tabblad verschijnen zodra de bezoeker van tabblad wisselt. Hoe gaaf is dat šŸ¤©

Het inschakelen van de tabblad-notificatie

Je kan bij iedere aparte checkout ervoor kiezen om een tabblad-notificatie in te schakelen. Dit doe je via Pagina's > Checkouts > Checkout > Inhoud > Omzetverhogers:

Wanneer je bij Tabblad herinnering het vakje aanvinkt, kan je zelf een tekst invullen die zal verschijnen in het tabblad van je bezoeker.

Door een melding weer te geven wanneer een bezoeker van tabblad wisselt, worden ze subtiel herinnerd aan het onafgeronde aankoopproces. Aangezien mensen niet houden van onafgeronde taken, wordt er een gevoel van urgentie gecreƫerd, wat resulteert in een hogere kans dat ze terugkeren naar de betaalpagina om hun betaling te voltooien!

Was dit een antwoord op uw vraag?