HUDDLE: Een training laten maken met AI

Laat (een overzicht van) jouw training generen met AI

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een training maken, maar weet je even niet waar je moet beginnen? Geen zorgen: laat een overzicht van jouw training en eventueel de inhoud genereren met AI! Hiermee heb je supersnel een basis voor jouw training staan.

Het aanmaken van een nieuwe training met AI

Bij het aanmaken van een nieuwe training, kun je nu het schuifje omzetten om de training te genereren met AI:

Huddle kijkt naar de naam en de omschrijving van jouw cursus om hiermee pagina's te genereren. Zorg dus dat je een duidelijke tekst schrijft bij de naam en omschrijving van je cursus!

Inhoudsopgave genereren

Als je op de knop 'Aanmaken' hebt geklikt terwijl 'Inhoud genereren met AI' aan staat, wordt er voor jou een inhoudsopgave gemaakt voor jouw training:

Je kunt hier zelf natuurlijk nog aanpassingen maken. Je kunt lessen of modules verwijderen, hernoemen en zelf nog nieuwe lessen en modules toevoegen.

Pagina's met content laten genereren

Als je op 'volgende' klikt, krijg je de keuze of je pagina's met content wil laten genereren. Als je hiervoor kiest, worden de lespagina's gevuld met inhoud door Huddle AI.

Liever alles zelf maken? Kies dan voor 'Lege pagina's'.

Heb je gekozen voor pagina's met content? Jouw trainingen zijn al gevuld met content door Huddle AI!

Natuurlijk zul je nog aanpassingen moeten maken om het echt 'jouw' training te maken, maar het begin staat er en aan inspiratie is er geen gebrek :-).

Was dit een antwoord op uw vraag?