Wil je een auteur wijzigen van een bepaalde blogpost? Dit kan vrij gemakkelijk middels de volgende stappen:

1. Ga naar Dashboard > Content > Blogging en open de desbetreffende blog in de blogeditor.

2. Klik rechtsboven in je blogeditor op 'Scherminstellingen' en zorg dat Author / Auteur is aangevinkt:

Je auteursinstellingen zijn nu zichtbaar in je blogeditor. Als het goed is kan je deze nu vinden onder je blogpost.

Daar vind je de auteur:

Vervolgens kan je de auteur aanpassen (dit moet uiteraard wel een gebruiker binnen je site zijn).

Sla je blog opnieuw op en Hotsebots! ✊ De auteur is aangepast :)