Honeypot tegen spam bij opt-in

Hoe stel je een anti-spamfilter in bij je opt-in formulieren?

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe stel je Honeypot in?

Honeypot kan je in 1 keer aan- of uitzetten op elke plek waar je opt-ins verzamelt. Denk hierbij dus aan je opt-in pagina's, maar ook aan pop-ups of andere pagina's/elementen!

Honeypot aan- of uitzetten

Ga naar Instellingen > Email marketing onder het kopje Koppelingen.

Druk vervolgens op de bewerken knop.

Als laatste ga je naar de optie om een anti-spamfilter voor al je opt-in formulieren aan- of uit te zetten.

Klik vervolgens op Update en je bent klaar.