HUDDLE: Nieuwe Huddle app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is zo ver, de app van Huddle heeft een ontzettend grote update gekregen! Of eigenlijk kunnen we het niet eens een update noemen. Elk stukje van de app is namelijk opnieuw ontworpen én opnieuw gemaakt. Het is dus een geheel nieuwe app geworden.

Scrollen door nieuwe berichten in jouw Huddle en reageren is makkelijker dan ooit:

En je kunt overal vanaf de app de trainingen bekijken en nieuwe informatie leren:

Waar kan ik deze update downloaden?!

Als je bovenstaande beelden ziet, snap ik dat je zo snel mogelijk deze update wil krijgen om er gebruik van te maken 😉.

Heb je de huidige Huddle app al? Je kunt dan simpelweg de app updaten binnen jouw telefoon. Update de app via de App Store of Play Store en je hebt direct deze nieuwe versie.

Heb je de app nog niet? Zoek in de App Store of Play Store op Huddle community & e-learning of gebruik onderstaande links:

Goed nieuws overigens: de oude app kon je alleen gebruiken in Nederland en België, de nieuwe app internationaal 🥳. Daarnaast kun je nu als gebruiker zelf kiezen of je de app in het Engels of Nederlands wil gebruiken.

Inloggen in de Huddle app

Het inlogproces is verbeterd, zodat je soepel kunt inloggen in de app en niet meer verschillende wachtwoorden voor verschillende Huddles kunt hebben. Ben je lid van meerdere Huddles of heb je de oude app gebruikt? Als je voor het eerst weer inlogt in Huddle, zul je een nieuw wachtwoord moeten kiezen. Dit nieuwe wachtwoord is dan voor al je Huddles én voor de app, zodat je nooit meer hoeft te zoeken welk wachtwoord je nodig hebt. Dat is nog eens makkelijk :-).

Wisselen van Huddles binnen de app

Het is natuurlijk mogelijk dat jij lid bent van meerdere Huddles! Aan de bovenkant zie je de logo's staan van de verschillende Huddles waar jij lid van bent. Door daarop te klikken zie je gelijk de topics die geplaatst zijn in die specifieke Huddle.

Let op: we kijken hiervoor naar jouw e-mailadres. Mis jij een Huddle waar je wel lid van bent? Waarschijnlijk heb je je daar aangemeld met een ander e-mailadres.

Nieuwe functies

Niet alleen heeft de nieuwe Huddle-app een volledig nieuw uiterlijk gekregen, ook zijn er extra functies toegevoegd. Deze functies ken je waarschijnlijk wel van Huddle op de computer, maar kun je nu ook gebruiken via de app.

Zo kun je gemakkelijk moodboards bekijken en posten vanaf mobiel:

Kun je de quizzes in de e-learning ook vanuit de app doen:

Kun je de polls in de community beantwoorden:

Kun je groepen bekijken, lid worden van groepen en berichten plaatsen binnen groepen:

En als laatste, kun je de evenementen (die ook net toegevoegd zijn aan Huddle) via de app bekijken en je ervoor aanmelden:

Veelgestelde vragen

Ik heb een goed idee voor de nieuwe app

Heb je een leuke suggestie voor de nieuwe app? Wij verzamelen alle suggesties op deze pagina. Je kunt hier een suggestie toevoegen, maar ook stemmen op suggesties van anderen. Zo zien wij direct welke nieuwe functies het meest gewild zijn.

Ik zie niet alle Huddles in mijn app

Waarschijnlijk ben je bij de Huddles die je mist, ingeschreven met een ander e-mailadres! Pas daar in je profiel het e-mailadres aan naar het e-mailadres dat je gebruikt in de app, en je zult deze Huddle er ook bij zien komen.

Waarom moet ik een nieuw wachtwoord kiezen?

Voorheen kon je een apart wachtwoord voor de app hebben. en een apart wachtwoord voor dezelfde Huddle op de computer. Niet zo handig! Je kiest nu een nieuw wachtwoord, zodat je die voortaan gebruikt voor elke Huddle, op desktop en in de app. Hier kun je meer over dat proces lezen.