Huddle: Beheer / Instellingen
HUDDLE: Badges instellen voor moderators/admins

Maak ambassadeurs van je moderators met een extra symbool

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan in Huddle zowel admins als moderators een extra badge geven, zodat iedereen in je community kan zien dat deze mensen een speciale rol hebben binnen je community.

Deze badge komt dan achter iemands naam te staan zodra deze iets post binnen je community 🎖️

Door de volgende stappen te volgen kan je dat gemakkelijk zelf instellen:

1. Ga naar je admin omgeving en ga dan naar instellingen > Badges

2. Hier kan je een badge uploaden voor zowel 'admins' als 'moderators'. In onze community gebruiken we bijvoorbeeld alleen een badge voor admins:

Deze IMU badge ziet er in de praktijk dan als volgt uit zodra ik een reactie plaats in Huddle:

Hoe benoem ik een gebruiker tot Moderator of Admin?

Als je de badges hebt aangemaakt, dan moet je alleen nog zorgen dat je moderators en admins in je Huddle hebt. Je kan heel gemakkelijk de rol van een gebruiker aanpassen. In deze handleiding lees je exact hoe dat moet! 📖

Succes met het weergeven van badges in jouw Huddle 😄

Tom Hanks Hello GIF