HUDDLE: Integraties

Een andere tool koppelen aan je Huddle.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij een tool van een derde partij koppelen aan je Huddle? Dat kan! Via integraties kun je dit koppelen aan Huddle. Dit heb je bijvoorbeeld nodig indien je Huddle wil koppelen met Plug&Pay.

Als je in de admin bent, kun je klikken op instellingen. Vervolgens kun je klikken op integraties. Dan kom je in een scherm waar je Webhooks kunt aanmaken en de koppeling met Enormail wordt getoond.

Wat houden webhooks in?

De webhook zorgt ervoor dat een bepaalde actie wordt aangemaakt in een ander systeem/tool. Met deze koppeling kan je bijvoorbeeld:

• Instellen dat een gebruiker wordt aangemaakt na een (specifieke) bestelling. Of een gebruikersaccount deactiveren nadat een abonnement op inactief is gezet; ;

• Een actie starten na het toevoegen van een gebruiker door het starten van zap in Zapier.

Indien je een nieuwe webhook wil aanmaken, klik je op webhooks. In het volgende venster kun je klikken op een nieuwe webhook aanmaken en dan komt er een pop-up waar je de naam en SKU kan invullen.

Als je op aanmaken klikt, kun je de informatie nog aanvullen met een omschrijving. Daarnaast kun je aangeven of er een e-mail moet worden verzonden naar bestaande gebruikers met de informatie dat hun account is bijgewerkt.

De unieke API sleutel heb je nodig voor bijvoorbeeld de koppeling met Mailblue. Bij elke webhook staat dezelfde API sleutel.

In levels kun je aangeven welke levels de gebruikers moeten krijgen zodra de webhook wordt aangeroepen.

In de volgende handleidingen vind je meer informatie over de koppelingen met webhooks:

Loopt de koppeling niet geheel vlekkeloos? Laat het ons van support even weten! Dan gaan we het voor je fixen 🔧