Huddle: Beheer / Instellingen
HUDDLE: Filteren in je gebruikerslijst

Meer overzicht krijgen in je userlist? Dan gaat met de filterfunctie in Huddle een wereld voor je open 🥳

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de filterfunctie in Huddle kun je onder andere je gebruikerslijst sorteren op level, aanmaakdatum, een export van een specifieke groep maken en je kunt in bulk levels toevoegen/verwijderen.

In deze handleiding ga ik alle functionaliteiten met je doorlopen.

Als je in de beheeromgeving klikt op Gebruikers > Beheer, dan zie je onderstaande item bovenaan je gebruikerslijst staan. This is where the magic happens 🪄.

Instellen van filter met EN - OF

Als je met de filters aan de slag gaat, moet je er rekening mee houden dat je kun filteren op EN en OF.

Filteren met OF

Filteren met OF doe je door te klikken op + Filter toevoegen.

Dit houdt in onderstaande afbeelding in:

De user moet OF het level Members hebben OF het level Masterclass.

Filteren met EN

Filteren met EN doe je door te klikken op de + die direct achter het woord staat.

Dit houdt in onderstaande voorbeeld in:

De user moet het level Members hebben EN het level Masterclass.

Acties selecteren

• Level toewijzen/afnemen

• Gebruikers verwijderen

• Gebruikers verbannen/Ban opheffen

• Gebruikers exporteren: Voor de uitleg over het exporteren van gebruikers kun je deze handleiding checken.

Indien je met acties aan de slag gaat, selecteer je de userlist door het vakje aan te vinken.

Mocht je meerdere users willen selecteren dan alleen de pagina die wordt getoond, dan klik je nogmaals op 20 geselecteerd en dan zie je een dropdown waar je kunt kiezen om alle items te selecteren.

Indien jij de selectie in je userlist hebt gemaakt, dan kun je hier een actie aan toewijzen. Als je klikt op actie selecteren, dan kun je bijvoorbeeld van de geselecteerde user een level afnemen of deze users verwijderen.

❗️Help! Ik zie dat de resultaten van mijn filters niet kloppen!

Heb je de filters goed ingevuld? Je kunt namelijk filteren met OF en met EN.

Mochten je resultaten nou alsnog niet kloppen, dan kun je rechts beneden op de chat wolk klikken en dan helpen we je graag verder!