Huddle: De Huddle-app
HUDDLE: Taal aanpassen in de mobiele app

In de app wisselen tussen de Nederlandse en Engelse taal? Deze handleiding laat je zien hoe dat moet!

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt in de applicatie 2 mogelijkheden om de taal aan te passen.

• In het beginscherm: Als je de app opent zie je onderstaande scherm. Rechts bovenin kun je op Nederlands klikken. Dan zal er een pop-up worden getoond waar je de taal kunt aanpassen naar Engels.

• In de account instellingen: Je kunt de taal ook nog aanpassen nadat je bent ingelogd in de app.

Klik beneden in de balk op je profielfoto > vervolgens rechts bovenin op het hamburgermenu > en dan op instellingen. Dan kom je in het onderstaande scherm uit en kun je hier ook weer door op Nederlands te klikken switchen naar de Engelse taal 🇻🇬.

Let op: Indien jij je Huddle op de desktop op Engels hebt staan, dan zullen users zelf in de app dit moeten omzetten naar Engels. De applicatie past de taal namelijk aan naar de instellingen van de gebruiker, niet naar de instelling die is ingesteld op de desktop in je Huddle.