HUDDLE: Een cursus inplannen

Vanaf nu kun je een cursus inplannen voor je leden!

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb jij je cursus al helemaal klaar, maar wil jij je leden pas vanaf een specifiek moment toegang geven tot de content? Dan hebben wij goed nieuws 🥳, want vanaf nu kun jij je cursus een publicatiedatum geven!

Zichtbaarheid

Het inplannen of in draft zetten van je cursus vind je onder het kopje zichtbaarheid van je cursus in je beheeromgeving.

Je kunt instellen of je cursus al live mag staan, op concept of je plant hem in.

Daarnaast kun je onder zichtbaarheid instellen wie de cursus wel/niet mag zien. Dus alleen leden met het correcte level mogen zien dat deze cursus beschikbaar is of je stelt in dat iedereen deze cursus in je cursusoverzicht mag zien.

Publicatiedatum

Indien je kiest voor het inplannen van je cursus, zie je dat er meer settings worden getoond. Bij de publicatiedatum stel je in of je de cursus wil inplannen, dus je stelt een datum in voor wanneer hij getoond mag worden in je Huddle.

Countdown

Daarnaast kun je ervoor kiezen om de cursus in het overzicht aan te kondigen met een countdown.

Als je een datum hebt ingevuld onder cursus inplannen en de aankondiging hebt aangevinkt, dan zie je dat er een countdown gaat lopen. De cursus is momenteel dus nog niet beschikbaar, maar pas over X dagen. Als het zover is, wordt de cursus automatisch toegankelijk voor diegene die er toegang tot mogen hebben.

Indien je dit wil kun je ook aangeven of de inhoudsopgave al getoond mag worden van de cursus aan je leden voordat de cursus is vrijgegeven.

Notificaties 🔔

Hoe zit dit er dan live uit? Als jij hebt ingesteld dat er een aankondiging mag worden getoond, zien je leden de cursus tussen het cursusoverzicht staan met een teller.

Als zij op de bel klikken, dan ontvangen leden een notificatie + e-mail als de cursus wordt vrijgegeven in je omgeving.

Nog vragen over het aanmaken van een training? Check dan deze handleiding met meer uitleg over het aanmaken van een training 📘 .

Was dit een antwoord op uw vraag?